Gölkent Ortaokulu

Vizyon: Hızla Değişen Çağımızda, Bilgi toplumu olabilmek, İnsanlara Bilgiye ulaşma, yol ve yöntemlerini öğreterek hayat boyu bilgiye ulaşabilen, Onu kullanabilen ve okuyabilen nesiller yetiştirmek başlıca vizyonumuzdur.

Misyon: Okulumuzu Çağdaş Eğitim veren, çağın gereklerine uygun, bir bilim ve kültür yuvası haline getirmek,başlıca hedefimizdir.

Başarılar: Okulumuz 2011-2012 yılında, Ferizli İlçesinde Seviye Belirleme Sınavlarında İlçe birinciliğini almıştır.Ayrıca Atletizm, Bilgi yarışmaları birincilikleri almıştır.

Saatler: 08;50-15:30
Isınma: Kalorifer katı yakıt.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://golkentortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ahmet Çavuş Mahallesi Gölkent FerizliSAKARYA

Öğretim Şekli :Tekli Öğrenim, Tam gün.

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu yerleşim bölgesi Sakarya ilinin 30 km.kuzeyinde 2000 nüfuslu Ferizli İlçesine bağlı Belde Belediyesidir.İsmini Beldenin kuzey bitişiğinde bulunan Akgöl den Almaktadır.

Adres - Ahmet Çavuş Mahallesi Gölkent FerizliSAKARYA

Ulaşım Yarım saatte bir Toplu taşıma araçları vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 10 km.Sakarya İl merkezine ise 30 km. mesafede.